Playstation online winkel

PS3Clan - Al het PlayStation nieuws verzameld

Heb jij een PS3™? Wil je op de hoogte blijven omtrent het laatste PlayStation® nieuws? Wil je PlayStation game reviews, trailers, screenshots, en Trophy Guides? Zoek je aansluiting bij een gezellige PS3™-community? Dan is PS3Clan echt iets voor jou! Maar grote kans dat je dat allang al wist.

We willen jullie graag nog een keer laten weten dat jullie als PS3Clan-members waarderen, en dat we steeds weer op zoek zijn naar vernieuwingen. Uiteraard is jullie input belangrijk. Vandaar dat we op ons forum de mogelijkheid hebben waar jullie die feedback kwijt kunnen.

Sinds kort hebben we een old school Arcadehal in het leven geroepen. Hier heb je de mogelijk om alle klassiekers uit vergane tijden opnieuw te beleven terwijl de stapel games wordt aangevuld met nieuwe flashgames. Neem een kijkje en doe mee. Er zijn coole awards mee te winnen, en je komt automatisch op ons leaderboard.


PS3Clan Trophy Leaderboard

Over leaderboards gesproken... Ben jij zo'n Trophy Hunter die zoveel mogelijk (platinum) Trophies scoort? Houd je Trophies bij zodat je in het PS3Clan Trophy Leaderboard staat geregistreerd. Je kunt hier precies zien hoeveel je er hebt, en hoeveel je er nog moet om degene die boven jou staat te verslaan. Overigens nemen we geen blad voor de mond.

Al enige tijd hebben we vaste columns (Daphne's xxx, stelling v/d week) en sinds kort hoort daar 'F*cking Friday' bij. In deze columns geven we maar al te graag onze mening over alles en nog wat, zolang het maar met gamen te maken heeft. Hoe het ook zij, wij hebben het naar ons zin en we hopen dat jullie dat ook hebben. Hopelijk treffen we je op het forum en anders wel een keer online op het PlayStation®Network.

Menu

Find a photo