Playstation online winkel

Sony PlayStation game review

Elke week verschijnt er ergens wel een lijst van de meest verkochte PlayStation games en hoewel dat natuurlijk een momentopname is, geven die lijsten toch een aardig beeld over games, die het meeste in trek zijn. Als er een nieuwe game wordt uitgebracht, die veel in de belangstelling is gebracht, neemt de verkoop daarvan natuurlijk toe en komt het onder de aandacht voor een PlayStation review. Hieronder kun je informatie vinden over de Sony PlayStation reviews met betrekking tot de algemene verkoopcijfers en populariteit van games. Overigens kan er bij de toekenning van populariteit wel een onderscheid gemaakt worden tussen de verschillende categorieën zoals actie, sport, adventure, music en horror.


Verkoop van Sony PlayStation games

De verkoop van de console PlayStation 3 is weliswaar in 2009 sterk toegenomen, maar daarentegen is de verkoop van de PlayStation 2 sterk gedaald. Ook de verkoop van games laat per console wisselende cijfers zien. De verkoop van software van de PS2 ging namelijk aanzienlijk omlaag in het tweede kwartaal van 2009 ten opzichte van het vorige jaar. In 2009 werden er in het tweede kwartaal 11,1 miljoen games voor de PS2 verkocht tegen 23,2 miljoen een jaar eerder. Dit kan natuurlijk verband houden met de beperkte toename van de verkoop van PS3 games, want daarvan werden in het tweede kwartaal van 2009 23,9 miljoen games verkocht tegen 21,2 miljoen games een jaar eerder.


Top tien PlayStation spellen review

De verkoop van PlayStation games loopt op jaarbasis natuurlijk enorm op en het gaat dan ook om miljoenen games, die jaarlijks over de toonbank gaan. Om een indruk te geven van de populariteit van games, die wereldwijd verkocht worden, zal hieronder de top tien games gepresenteerd worden, die overigens in willekeurige volgorde is gegeven. De populariteit van games is namelijk aan sterke veranderingen onderhevig en is ook afhankelijk van het op de markt brengen van nieuwe games. In elk geval, kun je in deze PlayStation review zo een indruk krijgen van de tien populaire PlayStation games van dit moment.

• A Crack in Time

• Tekken

• Uncharted 2

• Resident Evil

• Final Fantasy

• World at war

• Modern Warfare 2

• Pro Evolution Soccer 2010

• Godfather II

• Grand Theft Auto 4


Call of Duty: Moderne Warfare 2

Het lijkt erop dat de Modern Warfare 2, geschikt voor de PS3, de meest verkochte game ooit zal gaan worden. Deze aanname wordt onder gebaseerd op het feit dat de voorbestellingen al de helft hoger liggen, dan het geval was bij een ander zeer populair spel, namelijk de game 'Grand Theft Auto IV'.


Pro Evolution Soccer 2010

De Pro Evolution Soccer 2010 is een van de games voor de PS3, die in een toenemende belangstelling komt te staan en waarschijnlijk hoog zal eindigen in de lijst van meest verkochte PS games. Een eerdere versie van deze game, Pro Evolution Soccer 2008, was in dat jaar in Japan zelfs de meest verkochte game. Ook FIFA10 zal naar verwachting hoge ogen gooien in de lijst van populaire games.

Menu

Find a photo

Recommended Sites