Playstation online winkel

Sony PlayStation accessoires


De PlayStation accessoires kunnen voor de verschillende consoles worden aangeschaft om nog meer plezier te hebben en mogelijkheden te creëren. De PlayStation accessoires behoren tot de hardware, die voor elk van de consoles wel verschillend kan zijn. Het is dus handig om bij het kopen van accessoires op te letten of het item compatible is met je eigen console. Hieronder zal een overzicht worden gegeven van de beste Sony PlayStation accessoires, zodat je een indruk krijgt van de mogelijkheden op hardware gebied.


• Compact Racing Wheel

Voor de PSP 3 is er een leuke accessoire te koop voor racing games, namelijk het Compact Racing Wheel. Met dit racestuur kun je de bochten nog scherper nemen en bovendien kom je niet meer vast te zitten in draden dankzij de draadloze besturing. Let wel op dat deze accessoire alleen geschikt is voor games, die ondersteuning bieden voor de SIXAXIS-controller.


• Draadloze SingStar Microfoons

Zowel voor de PS2 als voor de PSP3 kan er een draadloze microfoon worden aangeschaft. Zo kun je voluit zingen en dansen, zonder dat je in een wirwar van draden verstrikt raakt. De microfoon is geschikt in combinatie met alle SingStar-discs. Het is een draadloos systeem dat eenvoudig ingesteld kan worden.


• PlayStation Network Cards

De Network Cards, die je kunt gebruiken voor de PS3 en de PSP, vertegenwoordigen een waarde van 20 euro of van 50 euro. Als je deze kaarten koopt, dan kun je zelf gekozen content uit de PS Store downloaden, kiezen voor het binnenhalen van muziek uit de SingStore of een leuk item aanschaffen.


• Kabels PlayStation

Tot de beste Sony PlayStation hardware kunnen ook de verschillende kabels worden gerekend. Met de aanschaf van een AV-kabel kun je het PS systeem met de televisie verbinden. De S Videokabel zorgt voor een nog betere weergave en een fantastisch geluid via de televisie en zo zijn er ook nog de Component AV-kabel en de AV Cable, die elk weer over unieke eigenschappen beschikken.


• Sony PlayStation Eye

Een van de leuke PlayStation accessoires is de PlayStation Eye, een inventieve zogenaamde next-gen camera, waarmee elk gesprek met je vrienden ondersteund wordt door een geweldige audio- en videokwaliteit. Met de PS3 kun je dan tot maximaal vier vrienden gesprekken voeren door middel van een live video chat. Ook leuk is dat je met de camera bijvoorbeeld optredens opnemen en daarna online kunt plaatsen.

Menu

Find a photo